ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρά τραυματισμένη εντοπίστηκε, το μεσημέρι της Τρίτη 28/3, μία γυναίκα μέσα στο διαμέρισμά της στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, την τραυμάτισε ο 17χρονος γιος της με μαχαίρι.
Αμέσως μετά, ο φερόμενος ως δράστης βγήκε ημίγυμνος στην οδό Πλαστήρα και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «τους σκότωσα όλους».
Η άτυχη γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», ενώ ο 17χρονος οδηγήθηκε και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σημείο του συμβάντος.
Οι γείτονες της οικογένειας μιλούν για ένα παιδί που αντιμετωπίζει σοβαρά, ψυχιατρικά προβλήματα ενώ κάποιοι από αυτούς είπαν ότι είχαν επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» προκειμένου ο 17χρονος να λάβει βοήθεια.























































