ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ έχει προκαλέσει στη Μεσσηνία, η καταγγελία μιας 92χρονης γυναίκας, ότι άνδρας με τα μισά της χρόνια, αποπειράθηκε να τη βιάσει.
Όπως ανέφερε ενώ βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της, ένας άντρας μπήκε μέσα και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει για να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
Η ίδια αντιστάθηκε και κατάφερε να γλιτώσει.
Ο φερόμενος ως δράστης απομακρύνθηκε αλλά η γυναίκα είχε καταφέρει να συγκρατήσει τα χαρακτηριστικά του.
Η ηλικιωμένη πήγε στην αστυνομία, έκανε καταγγελία και λίγες ώρες αργότερα ο φερόμενος ως δράστης 39 ετών βρισκόταν με χειροπέδες, όπως μεταδίδει το flamis.gr.
Η γιαγιά που έχει γεννηθεί το 1931 ανέφερε πως ο 39χρονος άρχισε να της κρατάει τα χέρια και να προσπαθεί να τη βιάσει.
Οι φωνές και η αντίσταση που προέβαλε τον έκαναν να τραπεί σε φυγή.
Μετά από αναζητήσεις, στις 20:30 το βράδυ της Κυριακής 2 Απριλίου, ο 39χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί αν οι καταγγελίες της γυναίκας ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Ο ίδιος ωστόσο αρνείται τα πάντα και δηλώνει αθώος.























































