ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σχετικά με την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, με τον οποίο και συνεργάστηκε τηλεοπτικά στο πρόσφατο παρελθόν, τοποθετήθηκε η Ελένη Φιλίνη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου διατηρώντας σοβαρές επιφυλάξεις.
«Γενικά είμαι ένας άνθρωπος που δεν καταπίνω αμάσητη τροφή.
»Είμαι άπιστος Θωμάς και αυτή είναι η φύση μου.
»Εγώ το ψάχνω, περιμένω και θα μου ήταν πολύ πιο εύκολο άκουσμα αυτό αν γινόταν πέντε μήνες πριν ή πέντε μήνες μετά.
»Το ότι γίνεται τώρα με κάνει απλώς να έχω πολλά ερωτηματικά.
»20 μέρες πριν γίνουν οι εκλογές, με κάνει να έχω εγώ ερωτηματικά» εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.
«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που χάφτω ότι ακούσω, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.
»Εάν χτυπήθηκαν κάποια πρόσωπα σαν σεξουαλικές παρενοχλήσεις, σαν βιασμοί, σαν… μόνο από τον δικό μας χώρο βγήκαν ονόματα.
»Σε όλους τους άλλους χώρους είναι άγιοι;».
«Την περασμένη εβδομάδα δύο γυναίκες περιέλουσαν τους άνδρες τους με εύφλεκτο υλικό αλλά δεν έχω δει να γίνεται τίποτα για αυτό».
«Με τον Αλέξη Γεωργούλη βρεθήκαμε στο YFSF και έχω την καλύτερη γνώμη.
»Δεν μπορώ να πω κάτι, για τον Θεό.
»Δεν είχαμε κάνει στενή παρέα» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελένη Φιλίνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.























































