ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαλκάνια, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Χειμάρρα,


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
Ο Αβραμόπουλος προσέφυγε στον Άρειo Πάγο: Ζητά την ακύρωση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ορισμένα αλβανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης πληροφορούν ότι τρεις Δήμοι έχουν περισσότερες πιθανότητες να υποβληθούν σε διαδικασία επανακαταμέτρησης των ψήφων.
Πρόκειται για τη Χειμάρρα, τη Ρογκοζίνα και το Μπέλσι, όπου ο αριθμός των άκυρων ψήφων είναι πολύ μεγαλύτερος από τη διαφορά μεταξύ των ψήφων που έλαβαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι.
Η Χειμάρρα έχει τη μικρότερη διαφορά ψήφων μεταξύ των υποψηφίων σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους δήμους της χώρας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής, Ιλιριάν Τσελίμπασι (Ilirjan Celibashi), «αυτές οι άκυρες ψήφοι δεν οδηγούν αυτόματα αυτούς τους τρεις Δήμους σε επανακαταμέτρηση των ψήφων, αλλά αποτελούν έναν από τους λόγους για τη διεξαγωγή αυτής της διαδικασίας».
Έχουν «φρικάρει» οι Αλβανοί που έχασαν τον μαφιόζικο έλεγχο της Χειμάρρας και στην απελπισία τους πάνω θα κάνουν το μοιραίο λάθος που θα τους κοστίσει πολύ ακριβά.
Οι Αλβανοί κατσαπλιάδες πήραν θράσος εξαιτίας του καθεστώτος Μητσοτάκη.
Η Ελλάδα όμως δεν είναι ο Μητσοτάκης.
Η Ελλάδα είναι δυνάμεις που μπορούν να συνθλίψουν το αλβανικό κοτζαμπασιστάν ανά πάσα στιγμή.























































