ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι ένας αντισημίτης δικτάτορας που σφάζει Κούρδους και κατέχει τη μισή Κύπρο
Τραγωδία στην Αχαΐα: 25χρονη απανθρακώθηκε σε σφοδρό τροχαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν συνεχάρη σήμερα τη μισθοφορική δύναμη Βάγκνερ και τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις γι’ αυτό που αποκάλεσε «απελευθέρωση» της ανατολικής ουκρανικής πόλης Μπαχμούτ, την οποία η Ρωσία ονομάζει Αρτιομόφσκ χρησιμοποιώντας την ονομασία που είχε κατά τη σοβιετική εποχή.
Σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο του Κρεμλίνου, ο Πούτιν αναφέρει πως η μάχη -η πιο μακροχρόνια και αιματηρή του πολέμου, ο οποίος διαρκεί ήδη 15 μήνες- πήρε τέλος με νίκη της Ρωσίας και πως όλοι όσοι αρίστευσαν σ’ αυτή από την πλευρά της Μόσχας θα τιμηθούν με κρατικά βραβεία.
«Ο Αρχηγός του Κράτους συνεχάρη τις ομάδες επίθεσης της Βάγκνερ, καθώς και όλα τα μέλη των μονάδων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, που τους παρείχαν την απαραίτητη υποστήριξη και πλευρική κάλυψη, για την ολοκλήρωση της επιχείρησης να απελευθερώσουν το Αρτιομόφσκ (Μπαχμούτ)», αναφέρεται στη δήλωση.
«Σε όλους αυτούς που διακρίθηκαν θα απονεμηθούν κρατικά βραβεία», προστίθεται.























































