ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελευσίνα: 32χρονος τραυματίας από ακροδεξιούς - «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ»
35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη
Το Ισραήλ έκλεισε το Βρετανικό Προξενείο στην Ιερουσαλήμ, ενώ επτά διπλωμάτες παραμένουν
ΗΠΑ: Σχέδιο τριών ημερών κατά του Ιράν - Ο Τραμπ έχει απορρίψει πέντε σχέδια επιθέσεων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής ληστεία που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα σε βάρος ηλικιωμένης, στις 13 Απριλίου στην περιοχή της Γλυφάδας.
Στο πλαίσιο της προανακριτικής έρευνας, ταυτοποιήθηκαν ως δράστης 49χρονη και ως συνεργός 48χρονος σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία από την οποία επήλθε βαριά σωματική βλάβη, δυνάμει της οποίας εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.
Οι κατηγορούμενοι με το αυτοκίνητό τους, μέρα μεσημέρι, προσέγγισαν την 85χρονη που κινούνταν πεζή και της επιτέθηκαν, με σκοπό να αρπάξουν την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της.
Ο 48χρονος ακινητοποίησε την παθούσα, και η 49χρονη τράβηξε βίαια την αλυσίδα, ασκώντας της παράλληλα πίεση στο λαιμό προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της.
Η 49χρονη δε δίστασε να σύρει την ηλικιωμένη γυναίκα στο έδαφος, τραυματίζοντας την, έως ότου καταφέρει να της αποσπάσει την αλυσίδα.
Σημειώνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν απασχολήσει τις Αρχές κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. εντόπισαν τη Δευτέρα το μεσημέρι στην περιοχή των Αχαρνών, τους κατηγορουμένους και τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιανατολικής Αττικής, όπου συνελήφθησαν βάσει των σχετικών ενταλμάτων που εκκρεμούσαν σε βάρος τους.
Βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε το όχημα που χρησιμοποίησαν κατά την διάρκεια της ληστείας.






















































