ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιεροσόλυμα (Ιερουσαλήμ), Ισλάμ, Ισραήλ, Μαχμούντ Αμπάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Παλαιστίνιοι,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς ζήτησε να συγκληθεί κατεπειγόντως το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ ώστε να εξεταστούν οι ταραχές στην Ανατολική Ιερουσαλήμ αλλά και η ισραηλινή “επιθετικότητα” στην Πλατεία των Τεμενών.
Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, την οποία οι Παλαιστίνιοι επιθυμούν να ανακηρύξουν πρωτεύουσα του κράτους τους, από το καλοκαίρι επικρατεί ολοένα και μεγαλύτερη ένταση, που έχει εξελιχθεί σε σχεδόν καθημερινές αντιπαραθέσεις, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι για μια γενικότερη κλιμάκωση.
Οι συγκρούσεις στην πόλη έχουν ενταθεί από την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας Παλαιστίνιος έριξε το αυτοκίνητό του σε μια στάση του τραμ. Χιλιάδες αστυνομικοί και στρατιώτες περιπολούν στις παλαιστινιακές συνοικίες τις τελευταίες πέντε ημέρες, όπου ξεσπούν σποραδικές ταραχές.
Στην Πλατεία των Τεμενών, τον τρίτο ιερότερο τόπο για το Ισλάμ, σημειώνονται επίσης σχεδόν καθημερινά συγκρούσεις μεταξύ Παλαιστίνιων πιστών και Ισραηλινών αστυνομικών.























































