ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μία φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό αναβιώνει στις δικαστικές αίθουσες.
Μια 29χρονη γυναίκα στην Αίγυπτο, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε το 5χρονο παιδί της, μαγείρεψε και έφαγε τα μέλη του, αποκάλυψε, κατά τη διάρκεια της δίκης της, το Σάββατο, στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ, τον λόγο που την ώθησε να διαπράξει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε τον αιγυπτιακό λαό.
Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, η κατηγορούμενη υποστήριξε ότι της είχαν κάνει μάγια που την οδήγησαν να διαπράξει το έγκλημά της.
Πρόσθεσε ότι το έκανε για να σπάσει το ξόρκι, ενώ αρχικά υποστήριξε ότι οδηγήθηκε στο έγκλημα για να μην της πάρει το παιδί ο σύζυγός της.
Η Daily Mail, αναφέρει πώς η γυναίκα φέρεται να σκότωσε το παιδί της χτυπώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι.
Αφού τεμάχισε το σώμα του στο μπάνιο, φέρεται να μαγείρεψε το κεφάλι του και άλλα μέρη του πριν τα φάει.
Στη συνέχεια μάζεψε τα υπόλοιπα μέρη του σώματος και τα έκρυψε σε έναν κουβά, τον οποίο όμως ανακάλυψε τυχαία ο θείος του παιδιού.
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η γυναίκα συνελήφθη και παραπέμφθηκε στο Ποινικό Δικαστήριο του Ζαγκαζίγ με την κατηγορία ότι σκότωσε εκ προθέσεως τον γιο της, Σαάντ.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ειδικοί έκριναν ότι η κατηγορουμένη δεν φέρει σημάδια ψυχικής ασθένειας.























































