ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μεντβέντεφ πάλι σπέρνει «πανικό» με τα πυρηνικά – Αυτή τη φορά «απειλεί» αν τα πάρει η «Βάγκνερ»

Ο Μεντβέντεφ πάλι σπέρνει «πανικό» με τα πυρηνικά – Αυτή τη φορά «απειλεί» αν τα πάρει η «Βάγκνερ»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, είπε ότι ολόκληρος ο κόσμος θα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής εάν τα ρωσικά πυρηνικά όπλα πέσουν στα χέρια «ληστών».

Νωρίτερα δήλωσε ότι η Ρωσία δεν θα επιτρέψει μια ανταρσία υπό την ηγεσία του μισθοφόρου Γεβγένι Πριγκόζιν να μετατραπεί σε πραξικόπημα ή παγκόσμια κρίση, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS το Σάββατο.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε επίσης το Σάββατο 24/6 ότι προειδοποίησε τις χώρες της Δύσης να μην επιχειρήσουν να «επωφεληθούν» από την ανταρσία της παραστρατιωτικής οργάνωσης Βάγκνερ για να «προωθήσουν τους ρωσοφοβικούς τους στόχους», διαβεβαιώνοντας ότι η ανταρσία αυτή δεν θα εμποδίσει τη Μόσχα να επιτύχει τους στόχους της στην Ουκρανία.

«Όλοι οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία θα επιτευχθούν», πρόσθεσε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Βουλγαρία μπλοκάρει τις ευρωπαϊκές κυρώσεις κατά του Ρώσου Πατριάρχη Κυρίλλου

Τηλεοπτικό Ρεπορτάζ: Φόβοι στο Ισραήλ για πυρηνική επιτάχυνση του Ιράν υπό το πρόσχημα του διμήνου διαπραγματεύσεων με τις ΗΠΑ

Διαρροή-σοκ για συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: Πληροφορίες για σαρωτικές υποχωρήσεις της Ουάσιγκτον μεταδίδουν τα αραβικά Μέσα

Βρετανία: Ρωσική φρεγάτα «έριξε προειδοποιητικά πυρά» προς βρετανικό γιοτ στη Μάγχη

Σε τροχιά μετώπου Βερολίνο και Μόσχα: Πρωτοφανείς πολεμικές ιαχές και βαριές κατηγορίες για «ναζιστικά ένστικτα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr