ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική συνομιλία με τον νέο εκπρόσωπο και σύμβουλο του Ταγίπ Ερντογάν, Τσαγκατάι Κιλίτς είχε χθες ο Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου, Τζέικ Σάλιβαν, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Ο Σάλιβαν συνεχάρη τον Κιλίτς για τον διορισμό του στη θέση αυτή και εξέφρασε την ετοιμότητά του για στενότερη συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση της διμερούς εταιρικής σχέσης και την αντιμετώπιση κοινών προκλήσεων.
Συζήτησαν, ακόμη, τις πρόσφατες εξελίξεις στη Ρωσία και τη συνεχιζόμενη υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, καθώς και τις προσπάθειες της Τουρκίας να διασφαλίσει την ανανέωση της πρωτοβουλίας για τα σιτηρά της Μαύρης Θάλασσας.
Συμφώνησαν, ακόμα, για τη σημασία της σταθερότητας στο Αιγαίο, με τον Σάλιβαν να χαιρετίζει «την εποικοδομητική δέσμευση μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας» για τον σκοπό αυτό.
Συζήτησαν επίσης τις προετοιμασίες για την επερχόμενη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους, με τον Σάλιβαν να υπογραμμίζει την άποψη των Ηνωμένων Πολιτειών ότι η Σουηδία θα πρέπει να γίνει μέλος του ΝΑΤΟ το συντομότερο δυνατό.























































