ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου - Πότε η
Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους
Ο Πρόεδρος του Ισραήλ προτίθεται να αναθέσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης την Κυριακή 08/11
Γιάννης Μπέζος: Άδικο για τον Πέτρο Φιλιππίδη που δεν δώσαμε έκταση στη δικαίωσή του 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας αναβίωσε την Τετάρτη 5/7 η ειδεχθής δολοφονία μιας 21χρονης από έναν 22χρονο, που την έθαψε ζωντανή επειδή τον απέρριψε.
Ο 22χρονος Tarikjot Singh από την Αδελαΐδα ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας νοσηλευτικής Jasmeen Kaur.
Στην ακροαματική διαδικασία για την ποινή του, στο ανώτατο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας, η εισαγγελέας Κάρμαν Ματτέο υπογράμμισε πως ο 22χρονος σκότωσε τη νεαρή ως πράξη εκδίκησης αφού την απέρριψε.
Μάλιστα όπως τόνισε, ο δράστης είχε σχεδιάσει τη δολοφονία προτού την απαγάγει από τη δουλειά της, τον Μάρτιο του 2021.
Το πτώμα της 21χρονης βρέθηκε σε ρηχό τάφο, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από εκεί που την είδαν για τελευταία φορά ζωντανή.
Τα χέρια της και τα πόδια της ήταν δεμένα με καλώδιο και ταινία, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε εισπνεύσει και καταπιεί χώμα, σύμφωνα με τη Guardian.
Πρόκειται για έγκλημα με ασυνήθιστο επίπεδο βαναυσότητας, επεσήμανε η εισαγγελέας.
«Πρέπει να είχε τις αισθήσεις της και να υπέφερε αυτό που θα μπορούσε να περιγραφεί μόνο ως ο απόλυτος τρόμος του να αναπνέει και να καταπίνει χώμα και να πεθαίνει με αυτό τον τρόπο», συμπλήρωσε.
Ο δράστης επρόκειτο να δικαστεί φέτος, αλλά δήλωσε ένοχος κατά την απολογία του τον Φεβρουάριο.
Αντιμετωπίζει υποχρεωτική ποινή ισόβιας κάθειρξης με το δικαστήριο να επιβάλλει περίοδο μη αναστολής τον επόμενο μήνα.























































