ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε θα υποβάλει την παραίτηση του υπουργικού του συμβουλίου, καθώς δεν κατάφερε να συμφωνήσει σε μέτρα για τον περιορισμό της μετανάστευσης, μετέδωσε την Παρασκευή 7/7 το ολλανδικό πρακτορείο ειδήσεων ANP.
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός αναμένεται να δώσει συνέντευξη Τύπου και συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.
Το ANP επικαλείται πηγές που ανέφεραν ότι η τέταρτη κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Ρούτε κατέρρευσε καθώς δεν ήταν σε θέση να συμφωνήσει πώς να περιορίσει τον αριθμό των αιτούντων άσυλο στην Ολλανδία, έπειτα από τρεις ημέρες εντατικών διαπραγματεύσεων.
Αιτήματα για σχόλιο από το γραφείο του Ρούτε έμειναν αναπάντητα την Παρασκευή το βράδυ.
Μια πρόταση του συντηρητικού κόμματος VVD του Ρούτε για να περιοριστεί η ροή των αιτούντων άσυλο στην Ολλανδία διέλυσε τον τετρακομματικό κυβερνητικό συνασπισμό του, καθώς τα δύο μικρότερα κόμματα αρνήθηκαν να υποστηρίξουν τις προτάσεις του.
Οι εντάσεις κορυφώθηκαν αυτή την εβδομάδα, όταν ο Ρούτε ζήτησε να υποστηριχθεί η πρόταση να περιοριστεί η είσοδος για τα παιδιά των προσφύγων πολέμου που βρίσκονται ήδη στην Ολλανδία και να αναγκαστούν οι οικογένειες να περιμένουν τουλάχιστον δύο χρόνια πριν μπορέσουν να ενωθούν.
Οι αιτήσεις ασύλου στην Ολλανδία αυξήθηκαν κατά ένα τρίτο πέρυσι σε περισσότερες από 46.000 και η κυβέρνηση έχει προβλέψει ότι μπορεί να αυξηθούν σε περισσότερες από 70.000 φέτος – ξεπερνώντας το προηγούμενο υψηλό του 2015.























































