ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών 

ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα αποθέματα πυρομαχικών στις αποθήκες των ΗΠΑ μειώνονται, ωστόσο, την ίδια στιγμή η χώρα αυξάνει την παραγωγή νέων πυρομαχικών.
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στο CNN ο Τζέικ Σάλιβαν, σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ σε θέματα εθνικής ασφάλειας.
Η κυβέρνηση του προέδρου Τζο Μπάιντεν, κατά την ανάληψη των καθηκόντων της, «διαπίστωσε ότι το συνολικό απόθεμα πυρομαχικών 155 mm, που είναι τα τυπικά πυρομαχικά του ΝΑΤΟ για βλήματα πυροβολικού, ήταν σχετικά χαμηλό».
Ο Σάλιβαν είπε ότι η διοίκηση έμαθε επίσης ότι θα χρειαστούν χρόνια για να ανανεωθούν τα αποθέματα σε «αποδεκτά επίπεδα».
«Ο Πρόεδρος Μπάιντεν διέταξε το Πεντάγωνο να εργαστεί γρήγορα για να αυξήσει την ικανότητα των Ηνωμένων Πολιτειών να παράγουν όλα τα πυρομαχικά που θα μπορούσαμε να χρειαστούμε για οποιαδήποτε σύγκρουση ανά πάσα στιγμή.
»Μήνα με τον μήνα, αυξάνουμε την ικανότητα εφοδιασμού πυρομαχικών μας», είπε ο Σάλιβαν.























































