ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλάμ, Ισλαμιστές, Κοράνι, Μουσουλμάνοι, Ολλανδία, Τουρκία, Τουρκική Πρεσβεία, Χάγη,


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αντίτυπο του Κορανίου έσκισαν και καταπάτησαν την Παρασκευή 18/8, κατά τη διάρκεια διαδήλωσης έξω από την τουρκική Πρεσβεία στη Χάγη, και ενώ παράλληλα είχε διοργανωθεί αντι-διαδήλωση μουσουλμάνων.
Οι ολλανδικές Αρχές είχαν καταδικάσει εκ των προτέρων αυτήν την ενέργεια, υποστηρίζοντας ωστόσο παράλληλα ότι δεν ήταν νομικά δυνατό να την απαγορεύσουν.
Ο Έντβιν Βάγκενσβελντ, επικεφαλής του ολλανδικού κλάδου του αντι-ισλαμικού κινήματος Pegida, χοροπηδούσε πάνω στο ιερό βιβλίο του Ισλάμ και στη συνέχεια το έσκισε, σημείωσαν ανταποκριτές του AFP.
Συνοδευόμενος από δύο άτομα, ο άνδρας ήταν ντυμένος με ένα μπλουζάκι στο οποίο αναγραφόταν η φράση «Το Ισλάμ δεν είναι καλύτερο από τον Ναζισμό».
Η Αστυνομία είχε αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο στο κέντρο της Χάγης όπου βρίσκεται η τουρκική Πρεσβεία σε περίπου πενήντα αντιδιαδηλωτές, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν πίσω στην άλλη πλευρά του καναλιού δίπλα στην αντιπροσωπεία της Άγκυρας στην Ολλανδία.

Όταν ο Βάγκενσβελντ έσκισε τις σελίδες, ορισμένοι από αυτούς του πέταξαν πέτρες.
Καθώς ο Βάγκενσβελντ έφευγε, οι αντιδιαδηλωτές φώναξαν «Αλλάχου Άκμπαρ» (Ο Θεός είναι μεγάλος) και προσπάθησαν να τον προφτάσουν, πριν τους σταματήσουν περίπου 20 αστυνομικοί οπλισμένοι με ξύλα και ασπίδες.























































