ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Καιρός,


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Ο Τραμπ κοινοποίησε εικόνα-προειδοποίηση για «καταιγίδα που πλησιάζει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ήπιες καιρικές συνθήκες θα κυλήσει η τελευταία ημέρα του Αυγούστου, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 31 βαθμούς τα νησιά και ανατολικά.
Στην Αττική ο υδράργυρος φτάνει μέχρι τους 34°C, χωρίς καιρικές ακρότητες. Ηλιόλουστος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ κ. Παναγιώτη Γιαννόπουλο, την Παρασκευή μπορεί να έχουμε κάποιες μπόρες σε Μακεδονία και Θράκη σε ορεινές περιοχές, με τα φαινόμενα να μην προβληματίζουν.
Ο καιρός, ωστόσο, αλλάζει το Σαββατοκύριακο, καθώς αυξάνονται τα μελτέμια στο Αιγαίο και φτάνουν τα 6 με 7 μποφόρ. Δεν αναμένονται σημαντικές βροχές.
Τα νεότερα καιρικά δεδομένα, ωστόσο, δείχνουν νέα ανατροπή του καιρού για τη Δευτέρα.
Όπως είπε ο κ. Γιαννόπουλος αν και χθες ανέφερε πως ο καιρός θα είναι καλός μέχρι τα τέλη της νέας εβδομάδας, ωστόσο φαίνεται πως θα έχουμε κάποιες μπόρες από τη Δευτέρα και ιδιαίτερα την Τρίτη.
Συγκεκριμένα μίλησε για τα «πρωτοβρόχια του Σεπτεμβρίου».























































