ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ποιος είναι ο Άντι Μπέρναμ, ο επόμενος Πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα απίστευτο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου έξω από το νοσοκομείο Metropolitan, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Αυτοκίνητο κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα στο ρεύμα από Πειραιά προς Γλυφάδα χτύπησε γυναίκα περίπου 30 ετών.
Η γυναίκα διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ το ΙΧ παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και προκειμένου να αποφύγει διερχόμενο όχημα που είχε περάσει κανονικά με πράσινο, έπεσε πάνω σε κολώνα στη διαχωριστική νησίδα.
Εκεί βρισκόταν μια κοπέλα περίπου 30 ετών, την οποία χτύπησε και την «εκσφενδόνισε» στο απέναντι πεζοδρόμιο.
Στο σημείο που βρισκόταν η κοπέλα υπάρχει διάβαση πεζών- στο ύψος της οδού Ειρήνης.
Ακόμη ένα τροχαίο σημειώθηκε στην λεωφόρο Ποσειδώνος το μεσημέρι της Πέμπτης (31/8), λίγα μέτρα μακριά από την παράσυρση της 30χρονης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το τροχαίο στην Ποσειδώνος έχουν τουμπάρει 2 αυτοκίνητα, με τους ανθρώπους να τραυματίζονται ελαφρά.
Το τροχαίο έγινε στο Νέο Φάληρο, στο ύψος του ΣΚΑΪ, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.
Επικράτησε κομφούζιο στους δρόμους.























































