ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ρωμιοί της Αντιόχειας: Η Ελληνική Γλώσσα μας ενώνει - Ένας δεσμός που συνδέει την Ακρόπολη με τους κέδρους του Λιβάνου
Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη - Ασφαλής ο Ερντογάν από... υγειονομική βόμβα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Παράθυρο ευκαιρίας» χαρακτήρισε την επικείμενη συνάντηση των δύο υπουργών Εξωτερικών Ελλάδας και Τουρκίας, Γεραπετρίτη και Φιντάν, η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στην εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.
«Η ατυχία της Ελλάδας και της Τουρκίας είναι πως όταν είχαμε ισχυρούς ηγέτες στην Τουρκία είχαμε αδύναμους στην Ελλάδα και το αντίθετο.
»Αυτό ήταν από τους λόγους που δεν μπορέσαμε να λύσουμε τα προβλήματα μας», τόνισε η κ. Μπακογιάννη και πρόσθεσε:
«Είναι βέβαιο ότι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν ισχύει».
Όπως είπε, οι συγκυρίες αυτή τη χρονική στιγμή βοηθούν να ξεκινήσει ουσιαστικός διάλογος αρκεί η Τουρκία να αντιληφθεί ότι η Ελλάδα και η Κύπρος αποτελούν «διαβατήριο» για τη Δύση.
«Απέχουμε πολύ από συμφωνία», εκτίμησε η κ. Μπακογιάννη αναφέροντας πως πρέπει οι δύο χώρες «να ξανακερδίσουν τη χαμένη εμπιστοσύνη που δεν υπήρχε.
»Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά να μη φτάσουμε σε σημείο έντασης».
Για τις νέες ταυτότητες, η βουλευτής της ΝΔ είπε ότι όσοι αντιδρούν και ενοχλούνται είναι οι ίδιοι που διαμαρτύρονταν για τα εμβόλια.
Για τις εξελίξεις στους Σπαρτιάτες είπε πως «αρχηγός του κόμματος είναι ο Κασιδιάρης» και οι «κωλοτούμπες γίνονται για να μη χάσουν την κρατική χρηματοδότηση».
Για την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, η Ντόρα Μπακογιάννη, είπε χαρακτηριστικά: «προκάλεσε πανικό γιατί είναι παλιακός ο ΣΥΡΙΖΑ».
























































