ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άντρας 44 χρονών φέρεται να βίασε δύο ηλικιωμένες γυναίκες ηλικίας 93 και 95 ετών σε νοσοκομείο της Γαλλίας προτού ένα από τα θύματά του πεθάνει από καρδιακή προσβολή.
Ο φερόμενος ως δράστης, που ταυτοποιήθηκε μόνο ως Σαμίρ (Samir B., συνελήφθη το Σάββατο 14/10 αφού μπήκε στα δωμάτια των θυμάτων του στο νοσοκομείο Argenteuil στα περίχωρα του Παρισιού και κακοποίησε σεξουαλικά τα θύματά του.
Συνελήφθη αφού η 95χρονη γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό και τους είπε ότι είχε μόλις βιάστηκε από τον άνδρα, αναφέρουν γαλλικές εφημερίδες.
Ο 44χρονος Σαμίρ συνελήφθη την ώρα που έβγαινε από το δωμάτιο της 93χρονης στις 4.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Όπως διαπιστώθηκε από τους άνδρες της σήμανσης στα σεντόνια του κρεβατιού της 93χρονης βρέθηκαν ίχνη σπέρματος του 44χρονου, μεταδίδει η Daily Mail.
Η 93χρονη, η οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ένιωσε αδιαθεσία μετά τον βιασμό της και υπέστη καρδιακή προσβολή λίγες ώρες αργότερα, στις 7 το πρωί του Σαββάτου.
Ο Σαμίρ Μπ. ήταν γνωστός στις γαλλικές Aρχές για πράξεις σεξουαλικής βίας ενώ παραμένει άγνωστο αν θα κατηγορηθεί και για τον θάνατο της 93χρονης.























































