ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Καταστροφή» για τον αγροτικό τομέα της Ευρώπης, θα ήταν η ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υποστήριξε σήμερα ο Αρνό Ρουσό, ο πρόεδρος του μεγαλύτερου αγροτικού συνδικάτου της Γαλλίας, του FNSEA, σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τοπικές εφημερίδες.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε σήμερα το πράσινο φως για την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ουκρανία και τη Μολδαβία, ενώ χορήγησε καθεστώς υποψήφιας προς ένταξη χώρας στη Γεωργία.
«Με φόντο τον πόλεμο, είναι πολύ δύσκολο να εκφράσουμε τη γνώμη μας για αυτό το θέμα, γιατί αμέσως θα μας κατηγορήσουν ότι δεν στηρίζουμε την Ουκρανία.
»Όμως αν δούμε τα πράγματα μόνο από αγροτική σκοπιά, η είσοδος της Ουκρανίας στην ΕΕ θα ήταν καταστροφή για την ευρωπαϊκή γεωργία», είπε ο Ρουσό στις εφημερίδες του ομίλου Ebra.
Η ουκρανική γεωργία «δεν παίζει με τους ίδιους κανόνες», υποστήριξε, προσθέτοντας ότι αντιστοιχεί «στο 1/4 της ευρωπαϊκής, κυρίως όσον αφορά την πτηνοτροφία και τις αροτραίες καλλιέργειες, με περιβαλλοντικούς κανόνες και πρότυπα παραγωγής πολύ κάτω από τα δικά μας».
Ο υπουργός Γεωργίας της Γαλλίας Μαρκ Φεσνό θα μεταβεί στην Ουκρανία την Παρασκευή και το Σάββατο, προσκεκλημένος του Ουκρανού ομολόγου του, Μίκολα Σόλσκι.
Σύμφωνα με τον Γάλλο υπουργό, με την επίσκεψη αυτή θα του δοθεί η ευκαιρία να επαναλάβει τη στήριξη της Γαλλίας στην Ουκρανία στον αγροτικό τομέα, ενώ θα ενισχυθεί η συνεργασία των δύο χωρών και θα συζητηθούν όλα τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.























































