ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο βουλευτής επικρατείας κ. Γεώργιος Σταμάτης επισκέφτηκε την Κορέα από τις 13 έως και 15 Νοεμβρίου για να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις που οργάνωσε η Ελληνική Πρεσβεία, σε συνεργασία με το Κοινοβούλιο της Κορέας, προς τιμήν της Ελλάδας για τη συνεισφορά της στον πόλεμο της Κορέας (1950-1953), με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από τη λήξη του.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του είχε συναντήσεις με τον Γενικό Γραμματέα της Κορεατικής Εθνοσυνέλευσης κ. Lee Kwangjae και τον Δήμαρχο της πόλης Yeoju κ. Lee Choong Woo, και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Ελλήνων πεσόντων.
Ο κ. Σταμάτης μετέφερε με το μήνυμά του την σταθερή αλληλεγγύη της Ελλάδος προς την Δημοκρατία της Κορέας υπογραμμίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίοι συνεχίζουν να οδηγούν στην περαιτέρω διεύρυνση της πολιτικής, οικονομικής, περιβαλλοντικής και πολιτιστικής συνεργασίας τους.

























































