ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κόμπανι, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Πεσμεργκά, Τζιχαντιστές,


















































Ο Βαλέριος Αλεξέγεφ ομολόγησε το μένος της Εκκλησίας της Ρωσίας για τους Έλληνες - Ο ρόλος του Πατριάρχη Ιεροσολύμων
Ο Τραμπ εξετάζει την επανάληψη πολέμου πλήρους κλίμακας με το Ιράν
Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Ωραιόκαστρο: Βρέθηκε και δεύτερη απανθρακωμένη σορός - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με το πολεμικό ανακοινωθέν της διοίκησης του YPG στην Κομπάνι, που εκδόθηκε την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, το Ισλαμικό Κράτος συνέχισε αμείωτες τις επιθέσεις για 48η ημέρα.
Οι τρομοκράτες τζιχαντιστές επιτέθηκαν στο βορειοανατολικό μέτωπο της πολιορκημένης πόλης με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 τζιχαντιστές ενώ πολλά όπλα και πυρομαχικά των συμμοριτών πέρασαν ως λάφυρα στα χέρια των Κούρδων.
Στην περιοχή που βρίσκεται το δημαρχείο της Κομπάνι και κοντά στην Πλατεία Azadi (Πλατεία Ελευθερίας) διεξήχθησαν σκληρές μάχες το βράδυ του Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής και σκοτώθηκαν 7 τζιχαντιστές.
Στο νότιο μέτωπο της Κομπάνι, οι κουρδικές δυνάμεις εξετέλεσαν με επιτυχία αποστολή που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 15 τζιχαντιστές.
Μετά την επιχείρηση αυτή ξέσπασε μάχη, στην οποία σκοτώθηκαν ακόμα 7 τζιχαντιστές.
Οι δυνάμεις των Πεσμεργκά που εισήλθαν στην Κομπάνι σφυροκόπησαν τις θέσεις των τζιχαντιστών με ρουκέτες, την ώρα που το YPG επιχειρούσε στην πρώτη γραμμή.























































