ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Ουγγαρία, Σουηδία, Τουρκία,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης να επικυρώσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας, Γενς Στόλτενμπεργκ, κάλεσε και την Ουγγαρία να ακολουθήσει το συγκεκριμένο παράδειγμα.
Ελπίζει «η Ουγγαρία να ολοκληρώσει την επικύρωση» από το κοινοβούλιό της «το συντομότερο δυνατόν», επεσήμανε ο γγ του ΝΑΤΟ.
«Όλοι οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ συμφώνησαν (στη σύνοδο που διεξήχθη) στο Βίλνιους να προσκαλέσουν τη Σουηδία να ενταχθεί στη συμμαχία μας.
»Και η Σουηδία εκπλήρωσε τις δεσμεύσεις της.
»Η προσχώρηση της Σουηδίας καθιστά το ΝΑΤΟ ισχυρότερο και όλους μας πιο ασφαλείς», συμπλήρωσε ο Γενς Στόλτενμπεργκ.























































