ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη σύλληψη ενός 83χρονου προχώρησαν το Σάββατο (24/2) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Η σύλληψη έγινε μετά την καταγγελία 45χρονης μητέρας για γενετήσιες πράξεις δίπλα σε παιδική χαρά και στη μέση του δρόμου.
Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο 83χρονος με το αυτοκίνητό του στάθμευσε μπροστά σε παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιφερειακή οδό της Άρτας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, μέσα στην παιδική χαρά βρισκόταν η 45χρονη μητέρα και ο 9χρονος γιος της που έπαιζε.
Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο ηλικιωμένος αρχικά βγήκε από το αυτοκίνητό του για τη φυσική του ανάγκη και στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο και προέβη σε γενετήσια πράξη.
Η έρευνα της Αστυνομίας ξεκίνησε άμεσα και έτσι ο ηλικιωμένος συνελήφθη, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.























































