ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Οι στρατιωτίνες των Κούρδων (YPJ) διαπραγματεύονται με τη Δαμασκό το μέλλον τους
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ΥΠΕΡ της Συμφωνίας της Μέκκας και έτοιμοι να καταστείλουν τους Κούρδους
Χουτζάτ αλ-Ισλάμ Σαχριαρί: Ο Αγιατολάχ Χαμενεΐ σχεδίαζε μια ενωμένη μουσουλμανική Ούμα πάνω από έθνη - Η ιμπεριαλιστική Θεοκρατία απέναντι στον
Η Τουρκία ΔΕΝ τολμά να τα βάλει με το Ισραήλ και τρέμει τη συμμαχία Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Μπαμπάκ Ταγκβαΐ: Οι Ισραηλινοί έπληξαν Τούρκους πράκτορες της MİT και Τούρκους κομάντο κοντά στη Δαμασκό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από το 15χρονο κορίτσι που φέρεται να βιάστηκε από τρεις άνδρες κι έμεινε έγκυος στο Ρέθυμνο της Κρήτης, άλλη μια ανήλικη στην περιοχή περιμένει παιδί με πατέρα τον… αδελφό της.
Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής Γ. Καλλιακμάνης στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star, πρόκειται για ένα 13χρονο κορίτσι επίσης από τη Βουλγαρία, όπως και η 15χρονη, που έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της.
Μάλιστα, τα δύο παιδιά δήλωσαν στην Αστυνομία ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο και πως είναι ερωτευμένοι.
Παρ’ όλ’ αυτά, σύμφωνα με τη νομοθεσία δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς το κορίτσι είναι ανήλικο, ενώ παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας.























































