ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αστυνομία, Αττική, Αυτοκτονία, Γλυφάδα, Εμπόριο Ναρκωτικών, Ενδοοικογενειακή Βία, Ναρκωτικά,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στο διαμέρισμα του 29χρονου στη Γλυφάδα, ο οποίος αυτοκτόνησε ύστερα από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας κατά της συντρόφου του, το απόγευμα της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποίησαν έρευνες στο διαμέρισμα του αυτόχειρα βρήκαν πάνω από 10 κιλά κοκαΐνη και χασίς.
Οι Αρχές εικάζουν ότι ο 29χρονος έκανε εμπόριο ναρκωτικών και ερευνούν σε ποια συμμορία ενδεχομένως ανήκει.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 29χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές για ληστεία, ναρκωτικά και απείθεια, ενώ ήταν υποχρεωμένος να δίνει το παρών κάθε 1η και 16η του μήνα στο Τμήμα Ασφάλειας της Γλυφάδας.























































