ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Jerusalem Post: Η στρατηγική της Τουρκίας για μακροπρόθεσμη κυριαρχία στη Μέση Ανατολή
Αθήνα: Έντονη και δυσάρεστη οσμή αερίου - Ψάχνουν να βρουν τι είναι κι από που ήρθε
Η Λάνα Ζωχιού «βύθισε» τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Ανυπόστατο δόγμα - Το νομικό καθεστώς στο Αιγαίο είναι ξεκάθαρο»
Νετανιάχου: Οι χλευασμοί του Μπεν Γκβιρ κατά των ακτιβιστών του στολίσκου της Γάζας «δεν συνάδουν με τις αξίες του Ισραήλ»
Η Τουρκία «έκοψε» το νερό σε Συρία και Ιράκ και τους εξάγει τα όσπρια που δεν μπορούν να καλλιεργήσουν λόγω
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε την Κυριακή 14/4 ότι η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της για να αντιμετωπίσει τις αεροπορικές επιθέσεις ακριβώς όπως το Ισραήλ στηρίχθηκε στους συμμάχους του για να εξουδετερώσει τις εχθρικές απειλές.
«Ολόκληρος ο κόσμος είδε ότι το Ισραήλ δεν ήταν μόνο στην άμυνά του – οι από αέρος απειλές εξουδετερώθηκαν και από τους συμμάχους του», δήλωσε ο πρόεδρος Ζελένσκι στο βραδινό του μήνυμα.
«Και όταν η Ουκρανία δηλώνει ότι οι σύμμαχοι δεν μπορούν να κάνουν πως δεν βλέπουν τους ρωσικούς πυραύλους και drones σημαίνει ότι υπάρχει ανάγκη ανάληψης δράσης, σθεναρής δράσης», είπε.























































