ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Κύπρος, Ντερβίς Έρογλου, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πρόταση της τουρκοκυπριακής πλευράς για δημιουργία κοινής επιτροπής για τους υδρογονάνθρακες επανέλαβε ο ηγέτης των κατεχομένων Ντερβίς Έρογλου, ενώ χαρακτήρισε μη ικανοποιητικές τις προτάσεις Άιντα για το θέμα.
Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο ο Ντερβίς Έρογλου είπε ότι και οι δύο κοινότητες έχουν δικαιώματα στο φυσικό αέριο.
Πρόσθεσε ότι οι τουρκοκυπριακή πλευρά δεν θα δεχτεί άλλους όρους από δω και στο εξής για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων.
Αναφερόμενος στις προτάσεις του Ειδικού Συμβούλου του ΓΓ του ΟΗΕ Έσπεν Μπάρθ Άιντα για το θέμα, είπε ότι δεν είναι ικανοποιητικές για την τ/κ πλευρά, όμως θα τύχουν αξιολόγησης.
Κατέληξε, λέγοντας ότι δεν αναμένει από την ε/κ πλευρά να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.























































