ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στην τελική ευθεία ο υπερ-πύργος Trump στο Ντουμπάι: Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο του 1 δισ. δολαρίων
Ιρανικό τελεσίγραφο στον Τραμπ: «Αν μας χτυπήσετε, τινάζουμε στον αέρα την ενέργεια του Κόλπου»
Έξι χρόνια από τη μερική οριοθέτηση ΑΟΖ Ελλάδας-Αιγύπτου - Νίκος Δένδιας: «Κατοχυρώσαμε το εθνικό συμφέρον»
Έντονη αντιπαράθεση Τραμπ-Χέγκσεθ για τις ελλείψεις πυραύλων που περιορίζουν τα πλήγματα στο Ιράν
Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι το Αίγιο δίνει συνήθως τέτοιους σεισμούς διατύπωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο σεισμολόγος – ερευνητής Γεράσιμος Χουλιάρας, αμέσως μετά την σεισμική δόνηση 4,9 Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 19:13.
Ο κ. Χουλιάρας τόνισε ότι το φαινόμενο παρακολουθείται προσθέτοντας ότι είναι νωρίς για να πουν οποιαδήποτε άλλα συμπεράσματα.
Ο σεισμολόγος Ευθύμιος Λέκκας σε δηλώσεις του στο patrastimes.gr εξέφρασε την άποψη ότι καλό θα ήταν για την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων να περιμένουμε μερικές ώρες.
Ο. κ Λέκκας συμπλήρωσε πως η δόνηση που σημειώθηκε στις 19:13 δεν έχει καμία σχέση με τον σεισμό που καταγράφηκε το πρωί μεγέθους 4,9 Ρίχτερ στην Κεφαλονιά, ενώ πρόσθεσε πως σημαντικό είναι το εστιακό βάθος της δόνησης.
Ο κ. Λέκκας, μιλώντας για τον σεισμό του Αιγίου που μέσα σε μια ώρα έχει δώσει 6 μετασεισμούς της τάξεως των τριών βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, συνέστησε ψυχραιμία και ανάγκη παρακολούθησης του φαινομένου.























































