ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αρκετά χρέη φέρεται πως έχει ο Απόστολος Λύτρας ο οποίος καταγγέλθηκε για βιαιοπραγία σε βάρος της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.
Όπως αναφέρθηκε στον ΑΝΤ1, ο γνωστός δικηγόρος έχει «γράψει» τα περισσότερα περιουσιακά του στοιχεία στη σύζυγό του, με την οποία πλέον βρίσκεται σε αντιδικία.
Παράλληλα, ο Α. Λύτρας δεν έχει πληρώσει το ενοίκιο των 2.000 ευρώ για το δικηγορικό του γραφείο, ενώ στενός του συνεργάτης πλήρωσε με δικά του χρήματα τα έξοδα για επαγγελματικό ταξίδι που έπρεπε να κάνει την Πέμπτη 20/6 για την Κρήτη.
Εντωμεταξύ, οι ασκούμενοι δικηγόροι στο γραφείο του δικηγόρου αναφέρουν πως έχουν πληρώσει από την τσέπη τους χρήματα για επαγγελματικά ζητήματα.
Σε πλειστηριασμό βγαίνει στις 26 Ιουνίου η μεζονέτα του Απόστολου Λύτρα στο Χαλάνδρι, όπου διαμένουν η πρώην σύζυγός του και οι κόρες τους, λόγω αδυναμίας ρύθμισης και αποπληρωμής χρέους.
Ο γνωστός δικηγόρος έχει ένα χρέος, το οποίο δεν τακτοποιείται, με αποτέλεσμα η τράπεζα να βγάζει σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό το σπίτι του στα βόρεια προάστια.
Πιο συγκεκριμένα, η τιμή εκκίνησης είναι στα 367.877 ευρώ, ενώ σε πλειστηριασμό βγαίνει και η θέση πάρκινγκ, με τιμή εκκίνησης 11.132 ευρώ.























































