ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Τζιχαντιστές,


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Ο Ζελένσκι δήλωσε έτοιμος για εκλογές στην Ουκρανία «εντός των επόμενων 60 έως 90 ημερών»
Καραχάλιος για Καρυστιανού: Η «Γερόντισσα από τη Συρία» όριζε τις κινήσεις της 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στρατιωτικό αεροπλάνο έριξε με αλεξίπτωτα όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στο Ισλαμικό Κράτος στις περιοχές Σααντίγια και Τζαλάουλα, στην επαρχία Ντιγιάλα του βόρειου Ιράκ, γράφει το Βαλκανικό Περισκόπιο μεταφράζοντας από κουρδικές ειδησεογραφικές πηγές.
Πηγή από την πόλη Σααντίγια που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, είπε στο κουρδικό κανάλι Bas News, ότι το βράδυ της Δευτέρας ένα (άγνωστο) στρατιωτικό αεροπλάνο πετούσε πάνω από την πόλη Σααντίγια και λίγο αργότερα έριξε δύο αλεξίπτωτα με δέματα όπλων.
Η πηγή ανέφερε ότι ένα δέμα με αλεξίπτωτο έπεσε στην περιοχή της Σααντίγια και το άλλο έπεσε στην πόλη Τζαλάουλα.
Ο πληροφοριοδότης σημειώνει ότι και οι δύο περιοχές που έπεσαν τα δύο δέματα ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος και αυτοί παρέλαβαν τα πακέτα.
«Είδαμε τα αλεξίπτωτα με τα κιάλια όπου ήταν δεμένα τα δέματα με τα όπλα με τον στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά λόγω της μεγάλης απόστασης δεν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε τον τύπο των όπλων», πρόσθεσε η πηγή.
Οι περιοχές της Σααντίγια και της Τζαλάουλα βρίσκονται υπό το Ισλαμικό Κράτος από τα μέσα Αυγούστου και υπήρξαν ανεπιτυχείς προσπάθειες από τις κουρδικές δυνάμεις Πεσμεργκά για την απελευθέρωσή τους, σημειώνει το δημοσίευμα.























































