ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ελεύθερη άφησαν οι απαγωγείς την 27χρονη ανιψιά του προέδρου του Αστέρα Τρίπολης, την οποία κρατούσαν από το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου, όταν την απήγαγαν από την Κυψέλη.
Η απαγωγή συνέβη την ώρα που η νεαρή κοπέλα κατέβηκε από το σπίτι της για να πάει στη δουλειά της, στη Δάφνη. Εκεί οι απαγωγείς της είχαν στήσει καρτέρι.
Για να την απελευθερώσουν ζητούσαν 10 εκατομμύρια ευρώ όμως ύστερα από διαπραγματεύσεις της οικογένειας, πάντα συνεννόηση με την αστυνομία, συμφωνήθηκε να δώσουν στους δράστες συνολικά 82.500 ευρώ.
Ο πατέρας της 27χρονης παρέδωσε τα χρήματα στο Μαρούσι και νωρίς το πρωί της Κυριακής η 27χρονη Βαρβάρα αφέθηκε ελεύθερη στην Άνω Κυψέλη.
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.























































