ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε την Τρίτη 6/8 πως ένας υπάλληλος της μολδαβικής πρεσβείας κηρύχθηκε «ανεπιθύμητο πρόσωπο» («persona non grata») στη Ρωσία, ως απάντηση σε αντίστοιχη κίνηση του Κισινάου.
Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε τον διπλωματικό επιτετραμμένο της Μολδαβίας προκειμένου να του επιδώσει διαμαρτυρία για τις «μη φιλικές» ενέργειες της κυβέρνησης της χώρας του.
«Την 1η Αυγούστου, οι μολδαβικές Αρχές κήρυξαν persona non grata έναν υπάλληλο της ρωσικής πρεσβείας στη Μολδαβία», αναφέρει η ανακοίνωση στην οποία επισημαίνεται πως η ενέργεια του Κρεμλίνου αποτελεί «απάντηση στην αβάσιμη απόφαση των μολδαβικών Αρχών».























































