ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαρισμένη είναι η Γερμανία μετά την επίθεση στην πόλη Ζόλινγκεν, στα δυτικά της χώρας, όπου οι κάτοικοι συμμετείχαν σε υπαίθρια γιορτή για τα 650 χρόνια από την ίδρυση της πόλης.
Ένας άνδρας άρχισε να επιτίθεται με μαχαίρι στον κόσμο, με αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και άλλοι 8 έχουν τραυματιστεί, οι πέντε είναι σοβαρά και παλεύουν για τη ζωή τους.
Οι Αρχές στη Γερμανία προχώρησαν στη σύλληψη ενός 15χρονου, ενώ ταυτόχρονα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.
Νωρίτερα, όπως γνωστοποίησαν οι Αρχές, είχε συλληφθεί άλλος ύποπτος αλλά δεν ήταν ο κύριος δράστης, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε εκ νέου έρευνα για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γερμανικού αλλά και του διεθνούς Τύπου, η Αστυνομία δήλωσε ότι εξακολουθεί να προσπαθεί να εξακριβώσει το κίνητρο, αλλά δεν μπορεί να αποκλείσει την τρομοκρατία.
Ωστόσο επιβεβαίωσαν ότι συνέλαβαν έναν 15χρονο, αλλά δήλωσαν ότι δεν μπορούν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.
Η Αστυνομία επιβεβαίωσε τρία θύματα που έχασαν τη ζωή τους κατά την επίθεση.
Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 67 και 56 ετών και μία γυναίκα 56 ετών. Άλλα οκτώ άτομα τραυματίστηκαν, τέσσερα από αυτά σοβαρά.























































