ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατασκοπεία, Μυστικές Υπηρεσίες Πληροφοριών, Πεζοναύτες,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας Αμερικανός πεζοναύτης συνελήφθη στη Βενεζουέλα, σε μια περίοδο που οι σχέσεις μεταξύ Ουάσιγκτον και Καράκας είναι τεταμένες, δήλωσε την Τετάρτη 4/9 ένας αξιωματούχος που ζήτησε να τηρηθεί η ανωνυμία του.
Σύμφωνα με αυτήν την πηγή, «ένας πεζοναύτης του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ συνελήφθη στη Βενεζουέλα από τις δυνάμεις ασφαλείας της χώρας αυτής».
Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, επικαλούμενο τέσσερις μη κατονομαζόμενους Αμερικανούς αξιωματούχους, μετέδωσε ότι ένας Αμερικανός συνελήφθη στις 30 Αυγούστου στο Καράκας.
Ένας από αυτούς είπε ότι ο πεζοναύτης συνελήφθη από τις υπηρεσίες πληροφοριών.
«Γνωρίζουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες ένας Πεζοναύτης τέθηκε υπό κράτηση στις 30 Αυγούστου 2024, ή γύρω σε αυτήν την ημερομηνία, από τις Αρχές της Βενεζουέλας, ενώ βρισκόταν στη χώρα αυτή για προσωπικούς λόγους», επιβεβαίωσε το Πεντάγωνο.
Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχει εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τη Βενεζουέλα, καλώντας τους Αμερικανούς πολίτες να μην επισκέπτονται τη χώρα αυτή λόγω της εγκληματικότητας και των αυθαίρετων συλλήψεων.
«Υπάρχει αυξημένος κίνδυνος αδικαιολόγητης σύλληψης των Αμερικανών πολιτών στη Βενεζουέλα» αναφέρεται στην ταξιδιωτική οδηγία, υπενθυμίζοντας ότι οι συλληφθέντες μπορεί να παραμείνουν στη φυλακή για πολλά χρόνια.
«Η αμερικανική κυβέρνηση γενικά δεν ενημερώνεται για την κράτηση των πολιτών της στη Βενεζουέλα και δεν έχει πρόσβαση στους Αμερικανούς κρατούμενους», πρόσθεσε το υπουργείο.























































