ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βολοντίμιρ Ζελένσκι, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ουκρανία, Τζο Μπάιντεν,


















































Ο Νετανιάχου διαπραγματεύεται μυστικά με τη Σαουδική Αραβία
Για γέλια οι «πειρατές του Αιγαίου» - Τούρκοι στεριανοί παριστάνουν τους θαλασσοκράτορες στα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη
Τραγωδία στην Ακτή Βουλιαγμένης: Νεκρός 82χρονος μετά από άγριο καβγά για μια ξαπλώστρα
Μάντυ Σεβαστού για Μαρία Καρυστιανού: «Κβαντική ιατρική, ως κλάδος, δεν υφίσταται!»
«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» - Χάος στη Μέση Ανατολή - Όλοι οι Άραβες μιλάνε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαβεβαίωσε την Πέμπτη 26/9 τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, τον οποίο υποδέχθηκε στον Λευκό Οίκο, ότι η Ρωσία δεν θα επικρατήσει στον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας.
«Η Ρωσία δεν θα υπερισχύσει», διεμήνυσε ο Μπάιντεν από το Οβάλ Γραφείο, 39 ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ που προβλέπονται αμφίρροπες και ενδέχεται να κρίνουν εν πολλοίς τη συνέχιση της στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο.
Προκειμένου να βοηθήσει την Ουκρανία «να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο», ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε νωρίτερα στρατιωτική βοήθεια εκτιμώμενης αξίας 8 δισεκ. δολαρίων, χωρίς ωστόσο να ανάψει το πράσινο φως –που προσδοκούσε το Κίεβο– για χρήση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς σε επιθέσεις εναντίον ρωσικών εδαφών.
Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι χαιρέτισε από την πλευρά του τη νέα δέσμη στρατιωτικής βοήθειας η οποία –όπως είπε– θα διευκολύνει τη «νίκη» της χώρας του στον πόλεμο με τη Ρωσία.
Ο Ουκρανός πρόεδρος θα έχει επίσης συνομιλίες με την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, η οποία έχει υποσχεθεί πως θα συνεχίσει την πολιτική Μπάιντεν για την υποστήριξη της Ουκρανίας.























































