ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο «Γκρίζος Λύκος» Ντεβλέτ Μπαχτσελί «τρέμει» ότι ο Τραμπ θα στηρίξει Ελλάδα και Κύπρο

Ο «Γκρίζος Λύκος» Ντεβλέτ Μπαχτσελί «τρέμει» ότι ο Τραμπ θα στηρίξει Ελλάδα και Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εκνευρισμός επικρατεί στην Τουρκία για τις επιλογές του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να διορίσει στη θέση του υπουργού Εξωτερικών τον Μάρκο Ρούμπιο και τον Μάικλ Γουόλς ως Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν σταθεί υποστηρικτικά απέναντι στους Κούρδους.

«Ο υποστηρικτής των σφαγών της Γάζας θα γίνει ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ» γράφει η φιλοκυβερνητική εθνοϊσλαμιστική εφημερίδα «Γενί Σαφάκ», όπως αλλά και άλλα τουρκικά Μέσα ενημέρωσης.

Σημειώνεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει ταχθεί υπέρ της Χαμάς και το ερώτημα που τίθεται για την τουρκική κυβέρνηση είναι ποιες θα είναι οι εξελίξεις σε αυτό το μέτωπο, αφού ο επόμενος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ έχει δηλώσει την αντίθεσή του.

Παράλληλα, ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι τι θα κάνουν ο Ντόναλντ Τραμπ και ο επόμενος υπουργός Εξωτερικών με την Ελλάδα και την Κύπρο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μανώλη Κωστίδη για τον ΣΚΑΪ, πρώτος την ανησυχία του εξέφρασε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ο ακροδεξιός «Γκρίζος Λύκος» κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, ο οποίος είπε ότι ο Τραμπ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα στηρίξει το «Διεθνές Δίκαιο» ή αν θα στηρίξει την Ελλάδα και την Κύπρο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν – Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο… χέρι

Η CIA συγκρότησε μυστικά ειδική ομάδα για την άσκηση πιέσεων με στόχο την αλλαγή καθεστώτος στην Κούβα

Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα – Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO

Ορμούζ: Το Ιράν εξετάζει πρόστιμα σε αμερικανικά και ισραηλινά πλοία που θα το διασχίζουν

Η ΕΛ.Α.Σ. προειδοποιεί τον Μητσοτάκη: Σε έναν πόλεμο οι πυρηνικές εγκαταστάσεις μπορούν να γίνουν στόχος του εχθρού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr