ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρακινό Κουρδιστάν: Επίθεση με drones κατά της κατοικίας του Νετσιρβάν Μπαρζανί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άλλο ένα ηχηρό χαστούκι δέχτηκε η κυβέρνηση Σαμαρά, καθώς αναγκάστηκε να υποκύψει στις απαιτήσεις της τρόικας και να εξαιρέσει τον ΕΝΦΙΑ και το φόρο εισοδήματος από το νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες μέρες από τη Βουλή των Ελλήνων για την ρύθμιση σε 100 δόσεις των χρεών των πολιτών σε εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.
Συγκεκριμένα μετά από τις πιέσεις της τρόικας η κυβέρνηση αναδιπλώθηκε και εξαίρεσε από την ρύθμιση των 100 δόσεων τις βεβαιωμένες οφειλές τόσο για τον ΕΝΦΙΑ όσο και για τον φόρο εισοδήματος.
Για την υλοποίηση, πάντως, των εξαιρέσεων αυτών από την ρύθμιση των 100 δόσεων, απαιτείται νέο νομοθέτημα που θα πρέπει να ψηφιστεί από τη Βουλή , γεγονός που ανησυχεί την κυβέρνηση, καθώς φοβάται τις αντιδράσεις των βουλευτών της.
Οι οφειλές αυτές για τον ΕΝΦΙΑ και το φόρο εισοδήματος θα καταβληθούν από τους φορολογούμενους είτε κανονικά στη λήξη τους είτε μπορούν να ενταχθούν στην πάγια ρύθμιση των 12 μηνών.
























































