ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση GPO: «Φλερτάρει» με διψήφιο ποσοστό ο Σαμαράς - Ο Κώστας Καραμανλής εκφραστής της ΝΔ
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανικός επικράτησε το βράδυ της Κυριακής 24/11 σε γνωστό μπαρ στο Παγκράτι που βρίσκεται επί της οδού Σπύρου Μερκούρη, όταν ξέσπασε φωτιά.
Ο κόσμος που ήταν στο κατάστημα, όταν κατάλαβε τι έχει συμβεί, φώναζε και αναζητούσε τρόπο διαφυγής, με ορισμένους θαμώνες να σπάνε τις τζαμαρίες για να μπορέσουν να βγουν έξω.
Σύμφωνα με βίντεο ντοκουμέντο από το εσωτερικό του καταστήματος, η φωτιά φαίνεται να ξέσπασε στον στολισμό της οροφής του μπαρ, εξαιτίας λανθασμένου χειρισμού ενός υπαλλήλου.
Ειδικότερα, ο σερβιτόρος, όπως μετέδωσε το πρωί της Δευτέρας 25/11 η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο σερβιτόρος μετέφερε μία τούρτα προς μία παρέα θαμώνων, όταν ένα από τα βεγγαλικά προκάλεσε φωτιά σε στολισμό που υπήρχε στην οροφή.
Αποτέλεσμα της φωτιάς που πήρε άμεσα διαστάσεις ήταν να τραυματιστούν ελαφρά έξι άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».
























































