Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αστυνομικός της Βουλής «τηλεφώνησε από τη φυλακή στη σύζυγό του για να… της πει ότι την αγαπάει»

Ο αστυνομικός της Βουλής «τηλεφώνησε από τη φυλακή στη σύζυγό του για να… της πει ότι την αγαπάει»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αστυνομικός της Βουλής, ο οποίος κατηγορείται για την κακοποίηση της επίσης αστυνομικού συζύγου του και των παιδιών τους, τηλεφώνησε στη σύζυγό του, σύμφωνα με την ίδια, μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται προσωρινά κρατούμενος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Την πληροφορία αυτή μετέδωσε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Ιάσων Τσόλης, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, ο αστυνομικός επικοινώνησε με τη σύζυγό του μέσα από το σταθερό τηλέφωνο των κρατουμένων της φυλακής κατά τις ώρες που αυτό είναι διαθέσιμο για επικοινωνία με συγγενείς και φίλους και της εξέφρασε… την αγάπη του.

Η πράξη του πάντως αποτελεί παραβίαση δικαστικής απόφασης, καθώς εναντίον του έχει εκδοθεί απόφαση που του απαγορεύει την επικοινωνία μαζί της, με οποιονδήποτε τρόπο.

Μετά το τηλεφώνημα η 35χρονη φέρεται να επικοινώνησε αμέσως με τον δικηγόρο της, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, ο οποίος και τη συμβούλευσε να αναφέρει άμεσα την παραβίαση αυτή στην Αστυνομία.

Παράλληλα ο δικηγόρος της συζύγου του 45χρονου με δήλωσή του στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε εκ μέρους της:

«Η ψυχική υγεία και πρωτίστως η διαφύλαξή της είναι το πρώτο και κύριο μέλημά της, για την οποία είναι διατεθειμένη να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια και προσωπική θυσία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Προσομοίωση Δημοκρατίας

Πρεσβευτής Ισραήλ Νόαμ Κατς: Οι ελληνοϊσραηλινές σχέσεις αποτελούν πυλώνα σταθερότητας στην περιοχή

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr