ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλβανία, Βαγγέλης Ντούλες, Βόρεια Ήπειρος, Βορειοηπειρώτες, Ελληνική Ομογένεια, Έντι Ράμα,


















































Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν - «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα... κοσμητικά
Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας
Ακόμα ένας Έλληνας της Συρίας δολοφονήθηκε από τους «μπάτσους» του καθεστώτος - Οι Έλληνες της Συρίας ζητάνε διπλωματική αλληλεγγύη από
Ο τραμπούκος-πειρατής Ερντογάν επιχειρεί με μαφιόζικες υποκρισίες να εμφανιστεί ως δήθεν φίλος και σύμμαχος της Ελλάδας
Η Σομαλιλάνδη θα ήθελε ισραηλινή βάση στο έδαφός της και συμμαχία με το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση στον Πρωθυπουργό της Αλβανίας εξαπέλυσε ο πρόεδρος του Κόμματος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και αντιπρόεδρος της αλβανικής βουλής Βαγγέλης Ντούλες, με αφορμή τις δηλώσεις του Έντι Ράμα ότι «στην Αλβανία, υπάρχει μια ελληνική μειονότητα που δεν αισθάνεται απολύτως καμία διάκριση, σε σχέση με τους υπόλοιπους Αλβανούς πολίτες και γι ‘αυτό πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».
Σύμφωνα με το Himara o Βαγγέλης Ντούλες τόνισε ότι «ο κ. Ράμα δεν μπορεί να προσποιείται ότι είναι ένα παράδειγμα στο χώρο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, την ώρα που η Αλβανία είναι η μόνη χώρα που ακόμα δεν έχει σαφή στατιστικά στοιχεία για τις μειονότητες, που είναι η βάση του ζητήματος του σεβασμού των δικαιωμάτων των μειονοτήτων σε μια χώρα.
“Υπάρχει έλλειψη ενός ειδικού νόμου για τα δικαιώματα των μειονοτήτων και η Αλβανία θα πρέπει να το εγκρίνει το συντομότερο» συμπλήρωσε ο αντιπρόεδρος του ΚΕΑΔ και αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου κατά την διάρκεια συνέντευξής του στην εκπομπή “Tonight” στο τηλεοπτικό κανάλι Ora News.
«Πώς μπορεί να επιδιώκεις να είσαι πρωθυπουργός μιας χώρας που σέβεται τα δικαιώματα των μειονοτήτων και να είσαι το παράδειγμα σε αυτή την κατεύθυνση, την στιγμή που δεν έχεις κάνει το άλφα. Στις αλβανικές ένοπλες δυνάμεις δεν υπάρχει ούτε ένας αξιωματικός μέλος των εθνοτικών μειονοτήτων, στα σώματα ασφαλείας για χρόνια μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, στο διπλωματικό σώμα και στο δικαστικό σύστημα η ίδια κατάσταση» δήλωσε ο Βαγγέλης Ντούλες.























































