ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη 26/12 ότι η Σλοβακία προσφέρθηκε να αποτελέσει μια «πλατφόρμα» για πιθανές ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, σχεδόν τρία χρόνια μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.
Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίτσο «είπε ότι αν υπάρξουν διαπραγματεύσεις, θα χαρεί η χώρα του να παράσχει μια πλατφόρμα», δήλωσε ο Πούτιν, σημειώνοντας ότι η Ρωσία «δεν είναι αντίθετη» σε μια τέτοια πρόταση.
Ο Φίτσο, ένας από τους λίγους Ευρωπαίους ηγέτες που κρατούν στενές σχέσεις με το Κρεμλίνο και μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, επισκέφθηκε τη Μόσχα στις 22 Δεκεμβρίου.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε ότι η Μόσχα θα επιτύχει «όλους (τους) στόχους της στην Ουκρανία».
«Αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος», είπε.
Παράλληλα είπε ότι η Μόσχα ενδέχεται να χρησιμοποιήσει ξανά τον νέο υπερηχητικό βαλλιστικό πύραυλο Oreshnik, αλλά δεν βιάζεται να το κάνει.
«Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο να τον χρησιμοποιήσουμε είτε σήμερα, είτε αύριο, αν χρειαστεί», ανέφερε ο Πούτιν, συμπληρώνοντας πως αν χρειαστεί, η Ρωσία μπορεί να χρησιμοποιήσει πιο ισχυρά όπλα μεσαίου βεληνεκούς.























































