ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ, σεΐχης Αλί Ντααμούς, δήλωσε τη Δευτέρα 30/12 ότι η οργάνωση θα ξεκινήσει ένα έργο με την ονομασία «υπόσχεση και δέσμευση» με στόχο την ανοικοδόμηση των καταστροφών που προκλήθηκαν από τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) στο νότιο Λίβανο και σε ολόκληρη τη χώρα.
Ο Ντααμούς παραδέχθηκε ότι αυτό το έργο αποτελεί «μεγάλη πρόκληση», αλλά το χαρακτήρισε απαραίτητο ως πράξη «αντίστασης», καθώς ισχυρίστηκε ότι το Ισραήλ επιδιώκει να μετατρέψει τον νότιο Λίβανο όχι μόνο σε αποστρατικοποιημένη ζώνη αλλά και σε περιοχή χωρίς πληθυσμό.
Πρόσθεσε ότι η απόλυτη ευθύνη για την αποκατάσταση της χώρας ανήκει στην κυβέρνηση του Λιβάνου και ότι δεν εξαιρείται από αυτό το καθήκον.
Επιπλέον, ο Ντααμούς ανέφερε ότι ο προϋπολογισμός της Χεζμπολάχ για την ανοικοδόμηση του Λιβάνου θα προέλθει από τον «αγαπητό ιρανικό λαό», σε αντίθεση με τις προσπάθειες των Ηνωμένων Πολιτειών να αποτρέψουν την εμπλοκή του Ιράν στη χώρα μετά την εκεχειρία.
Ο Ντααμούς ευχαρίστησε επίσης θρησκευτικούς ηγέτες και άλλους από το Ιράκ και άλλες περιοχές που έκαναν δωρεές για την ανοικοδόμηση της εμπόλεμης χώρας.























































