ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φάμελλος: Άμεση κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τα προοδευτικά κόμματα

Φάμελλος: Άμεση κατάθεση πρότασης δυσπιστίας από τα προοδευτικά κόμματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή, όπου η χώρα μας συγκλονίζεται από μια εκτεταμένη κρίση δημοκρατίας και διαφάνειας για να εξυπηρετήσει ο κ. Μητσοτάκης τα υπερκέρδη των καρτέλ και την ανανέωση της καρέκλας και της οικογενειοκρατίας, η κοινωνία εκφράζει τη δυσπιστία της με μια δυναμική κοινωνική αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση, η οποία δεν τηρεί ούτε το θεσμικό πλαίσιο, ούτε το ευρωπαϊκό κεκτημένο», σημειώνει σε δήλωσή του από τη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Σωκράτης Φάμελλος.

«Η μόνη απάντηση των προοδευτικών πολιτικών κομμάτων πρέπει να είναι η άμεση κατάθεση πρότασης δυσπιστίας», υπογραμμίζει και συνεχίζει:

«Όλα τα δεδομένα και όλα τα στοιχεία υπάρχουν.

»Το έγκλημα των Τεμπών και η συγκάλυψη που έχει επιχειρήσει ο κ. Μητσοτάκης αλλά και τα άλλα μεγάλα προβλήματα που έχουν διαπιστωθεί -και εντός της χώρας και εκτός- στο κράτος δικαίου είναι η απόδειξη».

«Με αυτές τις συνθήκες, η επιλογή ενός μονοκομματικού Προέδρου της Δημοκρατίας από μια απονομιμοποιημένη κυβέρνηση δεν αποτελεί εγγύηση για τη Δημοκρατία.

»Γι’ αυτό και πρέπει να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του κ. Τασούλα», αναφέρει και καταλήγει:

«Η μάχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μέσα και έξω από τη Βουλή, ως πραγματική αξιωματική αντιπολίτευση, θα είναι η εκπροσώπηση των πολιτών, οι ανάγκες της κοινωνίας, αλλά και η προοδευτική απάντηση που έχουμε ανάγκη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας: «Ή εμείς ή κανείς» – Μόνο η ΕΛΑΣ μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία

Δημοσκόπηση ALCO: Δημοφιλέστερος υπουργός ο Νίκος Δένδιας – Ανησυχία για τα ελληνοτουρκικά

Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» – «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4 ευρώ το λίτρο»

Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ – «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...