ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Ομοφυλόφιλοι, Σύμφωνο Συμβίωσης, Υπουργείο Δικαιοσύνης,


















































Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Γιάννης Παναγόπουλος: Δέσμευση λογαριασμών και ακινήτων για 73 εκατ. ευρώ - Το πόρισμα της Αρχής
DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το νέο υπό διαμόρφωση οικογενειακό δίκαιο, που αλλάζει ριζικά μετά από 31 χρόνια, προβλέπει μεταξύ άλλων και την επέκταση για το Σύμφωνο συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια.
Σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση του υπουργείου Δικαιοσύνης προς την νομοπαρασκευαστική επιτροπή, καθιερώνεται για πρώτη φορά το Σύμφωνο Συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών, ζήτημα για το οποίο η χώρα μας έχει επικριθεί από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Το υπουργείο Δικαιοσύνης, ωστόσο, δεν προτίθεται να καθιερώσει και τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών, σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής.
Μεταξύ των άλλων μεταρρυθμίσεων που θα προβλέπει το νέο οικογενειακό δίκαιο, θα είναι η δημιουργία οικογενειακών δικαστηρίων, ενώ θα υπάρξουν αλλαγές για τις υιοθεσίες και για την επιμέλεια παιδιών σε περίπτωση διαζυγίου.























































