ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ανδρουλάκης: «Βατερλώ» της κυβέρνησης Μητσοτάκη η συμμετοχή της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή άμυνα

Ανδρουλάκης: «Βατερλώ» της κυβέρνησης Μητσοτάκη η συμμετοχή της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή άμυνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, για τη συμμετοχή της Τουρκίας στην ευρωπαϊκή άμυνα άσκησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης. στη διάρκεια της τοποθέτησης του στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Πολιτικού Κέντρου.

Όπως τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης η κυβέρνηση επιχειρεί από «Βατερλώ» να ονομάσει «παράθυρο ευκαιρίας» τη συμμετοχή στην ευρωπαϊκή άμυνα μιας χώρας που ως τώρα είχε παγωμένες ευρωπαϊκές σχέσεις και ως μέλος του ΝΑΤΟ απειλεί με πόλεμο την Ελλάδα, χρεώνεται τη βάρβαρη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα στο εσωτερικό της.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στη Γάζα σημείωσε ότι τις επόμενες μέρες θα λάβει χώρα πρωτοβουλία μου προς το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και τη Σοσιαλιστική Διεθνή με ένα συνολικό πλαίσιο.

Τέλος αναφερόμενος στην αξιοκρατία στο δημόσιο, είπε πως αν ένα κόμμα έκανε βήματα μπροστά στη λογοδοσία, τη διαφάνεια και την αξιοκρατία, ήταν το ΠΑΣΟΚ.

Αντίθετα, η Νέα Δημοκρατία πρωταγωνιστεί στη ρουσφετολογία και την αναξιοκρατία, όταν είναι πρωταθλήτρια στις απευθείας αναθέσεις και η πλειοψηφία των τμηματαρχών και των γενικών διευθυντών είναι με τοποθέτηση.

Μπορούμε να νομοθετήσουμε στη Βουλή πως θα γίνει αποτελεσματικότερη η αξιολόγηση ή και να βρούμε τρόπους να διευκολύνουμε τα Συμβούλια για όσους δημοσίους υπαλλήλους κρίνονται ανεπαρκείς.

Όχι όμως να γίνει και αυτό το θέμα πεδίο στείρας αντιπαράθεσης, όπως έκανε η κυβέρνηση με την περιβόητη «πανεπιστημιακή αστυνομία».

Αντί να προωθούν την αξιοκρατία, είναι πρωταγωνιστές της διαφθοράς όπως αποδεικνύεται με τον πανευρωπαϊκό διασυρμό της χώρας μας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου

Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» – «Αυτή η πλάκα θα τελειώσει»

ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» – Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος

Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ακαδημίας Αχιλλέας Αιμιλιανίδης για τη «γέννηση» του Κυπριακού στα χρόνια του Ελ. Βενιζέλου – Πότε η Βρετανία μάς έδωσε την Κύπρο και η Αθήνα αρνήθηκε

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...