ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαθητής με «σκονάκια» μηδενίστηκε στις Πανελλήνιες – Έντονη αντίδραση από τους εκπαιδευτικούς γονείς του: «Όλοι το κάνουν»

Μαθητής με «σκονάκια» μηδενίστηκε στις Πανελλήνιες – Έντονη αντίδραση από τους εκπαιδευτικούς γονείς του: «Όλοι το κάνουν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή (06/06/2025) στο Λύκειο Αλιβερίου στην Εύβοια, κατά τη διάρκεια των Πανελληνίων Εξετάσεων στο μάθημα της Φυσικής.

Ένας μαθητής πιάστηκε να αντιγράφει, με αποτέλεσμα να μηδενιστεί το γραπτό του, ενώ η υπόθεση προκάλεσε ένταση στο σχολείο.

Σύμφωνα με το evima.gr, ο μαθητής ζήτησε δύο φορές να επισκεφθεί την τουαλέτα κατά τη διάρκεια της εξέτασης, αίτημα που έγινε δεκτό.

Όπως αποκαλύφθηκε, είχε γράψει με στυλό στο δέρμα των ποδιών του τύπους και σημειώσεις σχετικές με το μάθημα.

Η παράβαση έγινε αντιληπτή όταν ο μαθητής έσκυψε για να πιάσει το στυλό του από το έδαφος, αποκαλύπτοντας τα σημειώματα κάτω από τη βερμούδα του.

Οι επιτηρητές εντόπισαν αμέσως την απάτη και, σύμφωνα με τον κανονισμό, προχώρησαν στον μηδενισμό του γραπτού.

Η αντίδραση των γονέων του μαθητή, οι οποίοι είναι εκπαιδευτικοί, ήταν ιδιαίτερα έντονη.

Επιτέθηκαν φραστικά στους επιτηρητές, υποστηρίζοντας ότι «όλοι οι μαθητές αντιγράφουν» και ότι ο γιος τους δεν έπρεπε να τιμωρηθεί.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στο εξεταστικό κέντρο, ενώ τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες από τη μεριά του σχολείου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πανελλήνιες 2026: Την Πέμπη 23/7 οι βάσεις εισαγωγής – Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι

ΕΛΑΣ: Καταργούμε τις Πανελλαδικές – Όλο το σχέδιο για την παιδεία με 5+1 εμβληματικές παρεμβάσεις

Αλέξης Τσίπρας: «Συλλογική ντροπή» οι Πανελλαδικές – 600 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο σε φροντιστήρια!

Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του – Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026

ΕΛ.Α.Σ.: Περισσότερες εξετάσεις σημαίνουν μεγαλύτερη πίεση στους μαθητές και αύξηση της παραπαιδείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr