ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































DNA: Οι Έλληνες της Μέσα Μάνης μοναδική γενετική «νησίδα»
Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το απόγευμα της Δευτέρας, 16 Ιουνίου 2025, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μετέβη στην Κύπρο. Κατά την επίσκεψή του στη Λεμεσό, συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Βασίλη Πάλμα.
Σύμφωνα με ανάρτηση του κ. Δένδια στο «Χ», οι δύο υπουργοί συζήτησαν θέματα αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα ασφάλειας.
Στη συνέχεια, ο κ. Δένδιας παρέστη και απηύθυνε ομιλία στην παρουσίαση του βιβλίου «Αόρατη Συνωμοσία» του Ανδρέα Χατζηκυριάκου.

Στην εκδήλωση, χαιρετισμό απηύθυνε ο Κύπριος Υπουργός Άμυνας, Βασίλης Πάλμας, ενώ ομιλητής ήταν και ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου «Γλαύκος Κληρίδης», Χάρης Γεωργιάδης.


























































