ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εμίρης του Κατάρ, Ιράν, Κατάρ, Μασούντ Πεζεσκιάν, Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν μπιν Τζασίμ Αλ Θάνι, Ταμίμ Μπιν Χαμάντ Αλ Θανί,


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Εμίρη του Κατάρ, Σεΐχη Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ-Θάνι, ο Ιρανός Πρόεδρος Μασούντ Πεζεσκιάν εξέφρασε τη λύπη του για την απόφαση της Τεχεράνης να πλήξει στρατιωτική βάση στο Κατάρ, ως αντίποινα για τις πρόσφατες αμερικανικές επιθέσεις.
Την αποκάλυψη έκανε ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, Σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ-Θάνι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου την Τρίτη 24/06.
Η επίθεση, μια περιορισμένη πυραυλική ενέργεια, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23/06 εναντίον αμερικανικής βάσης στο Κατάρ, σε απάντηση στον βομβαρδισμό πυρηνικών εγκαταστάσεων του Ιράν από τις ΗΠΑ.
Το Ιράν είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τις ΗΠΑ για την κίνηση αυτή, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν απώλειες.























































