Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ινδονησία: Μόνο οι παρθένες γίνονται αστυνομικίνες και τις… τσεκάρουν!

Ινδονησία: Μόνο οι παρθένες γίνονται αστυνομικίνες και τις… τσεκάρουν!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να σταματήσουν τα τεστ παρθενίας στις γυναίκες που επιθυμούν να καταταγούν στην αστυνομία της Ινδονησίας, ζητά το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων λέγοντας ότι πρόκειται για εξευτελιστική και επιβλαβή διαδικασία.

Στην Ινδονησία οι γυναίκες που επιθυμούν να γίνουν αστυνομικίνες πρέπει να είναι ανύπαντρες και παρθένες και τα τεστ παρθενίας στις υποψήφιες είναι υποχρεωτικά για να διαπιστωθεί εάν όντως πληρούν την προϋπόθεση, παρά τους ισχυρισμούς υψηλόβαθμων αξιωματούχων της αστυνομίας ότι έχουν σταματήσει.

Πολλές γυναίκες κατήγγειλαν στο Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μεταξύ των οποίων και μερικές που πέρασαν πρόσφατα το τεστ παρθενίας, ότι ήταν επώδυνο και τραυματικό.

Οι γυναίκες υποχρεούνται να γδυθούν μπροστά σε γυναίκες γιατρούς και να εξεταστούν εάν διατηρούν την παρθενιά τους. Σε περίπτωση που δεν είναι παρθένες, δεν γίνονται δεκτές στο Σώμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Νέα Πέραμος: Απήγαγαν και σκότωσαν 27χρονο άνδρα – Βρέθηκε σε ρέμα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr