ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα κοριτσάκι δύο ετών σκοτώθηκε στο Αγρίνιο όταν ο πατέρας του το χτύπησε με το αυτοκίνητο, την ώρα που έκανε όπισθεν για να παρκάρει.
Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής.
Την ώρα που ο πατέρας έκανε όπισθεν σε γκαράζ, προκειμένου να παρκάρει, παρέσυρε το παιδί του και το τραυμάτισε θανάσιμα, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.
Το δύο χρονών κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Αμέσως μετά οι τραγικοί γονείς μετέφεραν χωρίς τις αισθήσεις του το αιμόφυρτο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.
Στα επείγοντα του νοσοκομείου επικράτησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας, αφού γονείς, συγγενείς και φίλοι που είχαν σπεύσει, δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι έχει συμβεί.
Τραγική φιγούρα ο πατέρας που άθελα του αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.























































